29 března, 2015

29. března- Miss ČR, cucflek

Ahoj holky :) jak se vám daří?
Semnou je to jak na houpačce :/ váha jde dolů a pak zas najednou bum přejím se a bojím na ni vkročit.. Zítra jdu k tomu všemu ještě k doktorce a to bude zas (chodím tam kvůli problémům s trávením a tak..). Mám uplně luxusní cucflek na krku  (ano jsem uplně šílená=> líbí se mi to!) a čekám že si neodpustí komentář jako všichni :D.

A co říkáte na včerejší Miss? O.o já koukala a Luna usla takže asi nic moc :D.  Nevím proč ale přišli mi takové i hodně podobné a žádná nebyla bum téhle fandím je nádherná :D. Ale jako jo byli to hezké holky ;).
-El-




6 komentářů:

  1. Noo, já na Miss nekoukala, ale podle fotek nic moc. Souhlasím. Jsou hezké, to ano (vlastně hezká je každá holka, která je hubená a nalíčená), ale žádná vyčnívající.. :))
    Jinak u doktorky přeji hodně štěstí. :) Nojo, cucfleky se mi taky líbí. :D :D A trošku i modřiny. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, u doktorky jsem to zvládla :) jen další prášečky na hlazení bříška ;).
      Koukala i z nudy a že tam bude nějaká inspirace a ono nic :D. Já jsem na modříny a cucfleky uplně uchylná :33 jen mamka vždy nadává :D.
      -El-

      Vymazat
  2. Děkuji za komentář :)
    Jinak Miss nesleduji. Zdá se mi to každý rok stejný. Všechny jsou hezké - ale tím stejným způsobem. Jen málokdy se tam objeví dívka, která je jiná než ostatní a která mě opravdu zaujme.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nechceš spřátelit?Přidala jsem si tě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, velice ráda :) a děkuji.
      Furt koukám v komentářích u jiných na věty typu "spřátelím.." a taky chci :) jen mě nikdo ne zasvětil a nevím jak to uplně funguje -_-.
      Prosím kdyby někdo mi aspoň trochu vysvětlil :* dík El

      Vymazat
  4. Miss jsem sice nesledovala, ale ta, co vybrali, se mi fakt moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat